Shampoo Santan by My Home Lab
06/03/2022

3 Sebab Kenapa Anda Perlu Bertukar Kepada Syampu Semulajadi

  1. Syampu semulajadi mengandungi bahan-bahan yang 'skin-loving' yang menyuburkan kulit kepala & folikel rambut anda (Menyumbang kepada rambut yang lebih sihat & bersinar)
  2. Syampu konvensional mengandungi bahan merengsa yang boleh menyumbang kepada kulit kering dan kerengsaan. Kita sering lupa bahawa apabila kita syampu rambut kita, buih membasuh seluruh badan kita! Minyak silikon dan mineral secara konvensional juga boleh menyumbang kepada jerawat pada badan kita.
  3. Syampu semulajadi lebih baik untuk alam sekitar! Kita sering terlupa bahawa bahan yang kita gunakan akan berakhir di dalam ekosistem kita. Syampu yang benar-benar berasaskan tumbuhan (bukan hanya green-washed) boleh terbiodegradasi dan lebih baik untuk alam sekitar.

https://shampoosantan.my

Dapatkan shampoo santan untuk menyelesaikan segala masalah rambut anda. Klik link website diatas untuk pembelian secara online.

atau boleh WhatsApp Najmiyah untuk mengetahui produk yang sesuai dengan masalah rambut anda

https://wasap.my/+60197793400/Saya+Nak+Tahu+Tentang+Shampoo+Santan

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nak Beli Kereta Perodua Baru? Hubungi Sales Advisor Sah Berdekatan Anda
Perodua.Co merupakan platform direktori Sales Advisor Perodua seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi mana-mana penasihat jualan untuk urusan pembelian kereta Perodua baru.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.