Shampoo Santan by My Home Lab

Shipping & Delivery Policy

BERAPA KADAR PENGHANTARAN ANDA?

Semenanjung Malaysia: RM 8.00

Sabah & Sarawak: RM 13.00

BERAPA LAMA PENGHANTARAN?

NOTA PENTING: Sukacita dimaklumkan akan berlaku kelewatan dalam perkhidmatan penghantaran kami berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) di seluruh negara dan pengehadan tenaga kerja.Penghantaran tempatan melalui penghantaran ekspres akan mengambil masa 1 - 3 hari bekerja.

ADAKAH TEMPAHAN SAYA TELAH DIHANTAR?

Setelah pesanan anda telah diproses dan dibungkus, kami akan menghantar e-mel kepada anda kod penjejakan(tracking number) unik untuk anda memerhatikan status bungkusan anda pada setiap masa. Kod penjejakan ini dihantar ke alamat e-mel berdaftar anda.

BAGAIMANA SAYA BOLEH MENJEJAK PESANAN SAYA?

Anda boleh mencari nombor penjejakan anda daripada e-mel pengesahan penghantaran atau dengan log masuk ke akaun anda. Sila beri masa beberapa jam sebelum menyemak status pesanan anda. Ia mungkin tidak tersedia serta-merta selepas anda menerima e-mel pengesahan penghantaran. Anda boleh menjejaki pesanan anda di sini.

BAGAIMANA SAYA MENERIMA TEMPAHAN/PARCEL SAYA JIKA SAYA TIADA DI RUMAH?

Semua bungkusan memerlukan tandatangan semasa penghantaran. Jika anda tiada di rumah untuk menerima bungkusan anda, kad pemberitahuan akan dijatuhkan ke dalam peti mel anda atau dilampirkan di pintu anda untuk arahan tentang cara mendapatkan bungkusan anda.

APA YANG PERLU SAYA LAKUKAN JIKA PESANAN SAYA TIDAK SAMPAI?

Jika anda tidak melihat kemas kini status penghantaran pesanan anda selepas 5 hari, sila hubungi kami untuk bantuan lanjut melalui sales@shampoosantan.my

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.