Shampoo Santan by My Home Lab

Misi MyHomeLab

Selepas beberapa kali mecuba dan dalam mencari penawar terbaik untuk masalah rambut gugurnya, pengasas kami, Sophia Ruslan mula menemui punca utama mengapa dia mengalami masalah ini. Dia mula menyelidik produk yang membawanya menemui kebenaran di sebalik industri penjagaan rambut & kosmetik.

Terkejut dengan hasil penyelidikannya, dia mendapati kebanyakan produk kami hari ini mempunyai banyak toksin yang akan menjejaskan kesihatan jangka panjang. Komersial jarang mendedahkan integriti ramuan mereka dan sebahagian daripada mereka telah disaman berbilion dolar kerana menyebabkan kanser pada pengguna.

Dia mula mengurangkan penggunaan produk komersial dan memulakan perjalanan semula jadi. Perlahan-lahan kesihatannya pulih dan rambutnya gugur tidak pernah gugur lagi.

Dia mencuba ubat semula jadi untuk rambut seperti topeng santan, bilas cuka sari apel dan semua yang datang dengan pulangan yang baik. Teruja dengan hasilnya, dia mula berkongsi kisahnya dengan keluarga dan kawan rapat. Tetapi mereka tidak dapat mengikuti perjalanan yang sama kerana ia agak menyusahkan mereka.

Kemudian, dengan pengalaman & sedikit pengetahuan tentang kimia kosmetik, dia cuba merumuskan produk yang mudah digunakan dengan manfaat semula jadi yang sama.

Produk penjagaan rambut pertama beliau yang berjaya ialah Syampu Santan menggunakan santan asli. Produk itu mendapat banyak maklum balas positif dan populariti dalam komunitinya. Dengan galakan daripada pengguna, dia memutuskan untuk memasarkan Syampu Santan di pasaran besar-besaran.

Bermula daripada itu, ia menjadi satu fenomena. Purata 250,000 botol Syampu Santan terjual dalam masa 4 tahun sahaja, tidak termasuk dengan produk lain.
Cara membuat produk Shampoo Santan

KAMI PERCAYA PADA ALAM

Dia percaya semua orang berhak menggunakan produk yang baik tanpa bahan kimia berisiko & bahan tambahan yang murah, dia mencipta Myhomelab. Sebuah syarikat yang jujur ​​dalam syarikat yang dituntut & dikendalikan secara beretika.

Dalam Myhomelab kami memecahkan kepercayaan

Walaupun tanpa bahan tambahan murah, bahan yang didakwa palsu, produk kami boleh memberikan yang terbaik menggunakan unsur-unsur semula jadi dengan pengalaman yang sama seperti produk lain. cuma bezanya, anda dapat yang SEBENAR semulajadi & baik untuk anda dalam jangka masa panjang.

Dalam Myhomelab kami membina komuniti yang lebih sihat

Setiap bahan yang digunakan dalam produk kami telah diuji dan pastikan ia datang dengan kualiti tertinggi. Bahagian yang terbaik? Kerana kami menggunakan bahan2 SEMULAJADI SEJATI berkualiti tinggi anda boleh rasai perbezaannya.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.